25-05-2019 | vv Maasdijk JO9-1 – HVC’10 JO9-2 (1-1)

Published On: 30 mei 2019 | Categorieën: Wedstrijdverslag JO9-2 | Label: |

Last but not least

En dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste competitiewedstrijd van het seizoen!

De laatste wedstrijd van onze toppers en dat tegen Maasdijk. Ondanks de regen waren onze toppers er helemaal klaar voor! Na de bespreking, de tips en het droogoefenen van de opstelling aan de hand van het magische A4-tje gaan de sterren het veld op. HVC’10 JO9/2 ging dan ook direct in de aanval en de eerste kans kwam van de schoen van Kyan. De keeper van Maasdijk voorkwam de eerste treffer van de wedstrijd. Daarna was het Chazz die zijn schot nog maar net naast zag gaan. De aanvallen gingen hierna over en weer. Goed verdedigend werk van Flynn en Indy en reddingen van Darren, zorgde ervoor dat Maasdijk niet tot scoren kwam. Na de 1e 10 minuten was de stand nog steeds 0-0. Wat toch wel vrij bijzonder te noemen valt bijeen JO9 wedstrijd.

De 2e 10 minuten ging HVC’10 JO9/2 verder met waar ze de eerste 10 minuten mee waren begonnen,……. AANVALLEN! De eerste aanval op het doel van Maasdijk kwam van de schoen van Mycka, maar hij schoot de bal in de handen van de keeper van Maasdijk. Chazz kreeg de kans maar zag dat de keeper van Maasdijk zijn uiterste best moest doen om de bal tegen te houden.

Je voelde gewoon dat er een doelpunt in de lucht hing, al was het nog de vraag of Maasdijk of HVC’10 JO9/2 eerst zou scoren. Maasdijk kreeg ook kansen zat maar de verdediging van HVC’10 JO9/2 met Bram en Indy en reddingen van Darren zorgde ervoor dat Maasdijk niet de eerste was die in deze wedstrijd zou scoren. Het was weer HVC’10 dat de aanval ging opzoeken. Goed samenspel tussen Chazz en Mycka, zorgde ervoor dat Mycka de 0-1 kon scoren. HVC’10 JO9/2 was zeker nog niet klaar met aanvallen en het was Kyan die een schot op doel afvuurde maar dit ging helaas maar net naast.

Na 20 minuten was de stand 0-1 en gingen onze toppers zich opmaken voor de 3e 10 minuten van de wedstrijd. Dit terwijl de fans en ouders zich onder een soort van stelling probeerde droog te houden en daarbij een uitstekend uitzicht op het veld hadden. Daar kwam Bram, die na een geweldige solo een vuurbal afwerkte op het doel van Maasdijk. Maar Maasdijk had een keeper in het doel staan die echt niet zomaar te passeren was! Maasdijk wilde deze wedstrijd zeker niet verliezen en bleef ook de aanval opzoeken. Indy, Bram en Flynn zorgde ervoor dat Maasdijk heel veel moeite moest doen om bij het doel van HVC’10 te komen. Maasdijk kreeg kansen zat op de gelijkmaker maar door dat de verdediging het de aanvallers van Maasdijk moeilijk  maakte en Darren ook z’n mannetje stond kwam er geen doelpunt voor Maasdijk. De beste verdediging is de aanval en dat is zeker iets wat onze toppers bleven doen. De schoten van Niels, Mycka en Chazz gingen helaas niet in het doel.

En dan ………. Breken de laatste 10 minuten van de wedstrijd aan. Bram, Niels en Kyan proberen nog met schoten op doel om de voorsprong te vergroten maar. Helaas 2 minuten voor het einde van de wedstrijd scoort Maasdijk de 1-1. HVC’10 JO9/2 liet zeker de kopjes niet hangen en probeerde er nog alles aan om deze wedstrijd te winnen, maar helaas….. Eindstand 1-1.

Toppers jullie hebben een zeer goede wedstrijd gespeeld en mogen zeker trots zijn. Ik, als razende reporter heb jullie zien groeien. Bedankt voor het leuke seizoen. Ouders jullie bedankt dat jullie deze toppers week in en week uit kwamen aanmoedigen!